Dansul mirilor

Dansul trebuie sa fie o activitate placuta, atat pe perioada pregatirilor, cat si in momentul de deschidere a petrecerii de nunta. De la clasicul vals vienez, la valsul englezesc, dansuri latino, tango si pana la colaje de dansuri, vor construi impreuna un dans al mirilor memorabil! Si neaparat cu zambetul pe buze! Noi va invatam sa dansati pentru voi, pasi care vi se potrivesc, nu doar sa memorati o coregrafie pentru dansul mirilor.

Cateva miscari simple si elegante vor fi intotdeauna mai apreciate decat o succesiune complicata de pasi, executata rigid, tensionat si asteptand sa se termine melodia pentru a va putea relaxa. Ne gandim in permanenta la nevoile voastre si ne imbunatatim stilul constant, pentru a face sedintele de dans cat mai placute si invatarea cat mai usoara. In acest sens, am lansat conceptul de coregrafie contur, pe care l-am testat si care s-a dovedit foarte folositor pentru multe cupluri!

Pe langa personalizarea dansului, aceasta este o tehnica prin care veti retine mai usor coregrafia, raportandu-va la conturul unui obiect preferat, pe care il conturati pe ring, in pasi de dans. Pe scurt, va oferim o experienta memorabila si posibilitatea de a fi printre cuplurile care de abia asteapta sa vina dansul mirilor la nunta, care se simt relaxati si in largul lor sa danseze in public, alaturi de sufletul pereche.

{fotografie © Andrei Photography}

Invata primul dans la First Dance Studio!

Pachet O coregrafie

Daca stiti sa dansati si va doriti sa invatati o coregrafie

va recomandam

5 sedinte de 55'

Pret pachet: 630 RON

Vreau si eu

Pachet Pasi de baza

Daca vreti sa stiti cativa pasi pentru a putea improviza

va recomandam

7 sedinte de 55'

Pret pachet: 840 RON

Vreau si eu

Pachet Coregrafie Basic

Daca nu stiti sa dansati si vreti o coregrafie simpla

va recomandam

12 sedinte de 55'

Pret pachet: 1330 RON

Vreau si eu

Pachet Coregrafie Premium

Daca nu stiti sa dansati si vreti o coregrafie impresionanta

va recomandam

18 sedinte de 55'

Pret pachet: 1890 RON

Vreau si eu