Dansul mirilor

Dansul trebuie sa fie o activitate placuta, atat pe perioada pregatirilor, cat si in momentul de deschidere a petrecerii de nunta. De la clasicul vals vienez, la valsul englezesc, dansuri latino, tango si pana la colaje de dansuri, vor construi impreuna un dans al mirilor memorabil! Si neaparat cu zambetul pe buze! Noi va invatam sa dansati pentru voi, pasi care vi se potrivesc, nu doar sa memorati o coregrafie pentru dansul mirilor.

Cateva miscari simple si elegante vor fi intotdeauna mai apreciate decat o succesiune complicata de pasi, executata rigid, tensionat si asteptand sa se termine melodia pentru a va putea relaxa. Ne gandim in permanenta la nevoile voastre si ne imbunatatim stilul constant, pentru a face sedintele de dans cat mai placute si invatarea cat mai usoara. In acest sens, am lansat conceptul de coregrafie contur, pe care l-am testat si care s-a dovedit foarte folositor pentru multe cupluri!

Pe langa personalizarea dansului, aceasta este o tehnica prin care veti retine mai usor coregrafia, raportandu-va la conturul unui obiect preferat, pe care il conturati pe ring, in pasi de dans. Pe scurt, va oferim o experienta memorabila si posibilitatea de a fi printre cuplurile care de abia asteapta sa vina dansul mirilor la nunta, care se simt relaxati si in largul lor sa danseze in public, alaturi de sufletul pereche.

{fotografie © Andrei Photography}

Invata primul dans la First Dance Studio!

Pachet Pasi de Baza

Pentru a putea improviza la primul dans

iti recomandam

5 sedinte de 55'

Pret pachet: 405 RON

Vreau si eu

Pachet Coregrafie Basic

Pentru un prim dans simplu, aparent improvizat

Iti recomandam

7 sedinte de 55'

Pret pachet: 540 RON

Vreau si eu

Pachet Coregrafie Show

Pentru un prim dans memorabil, executat natural

Iti recomandam

13 sedinte de 55'

Pret pachet: 900 RON

Vreau si eu

Pachet Coregrafie Contur

Pentru ca si primul dans poate fi inclus in tema nuntii

Iti recomandam

20 sedinte de 55'

Pret pachet: 1500 RON

Vreau si eu