Despre noi

Istoria noastra s-a scris incepand cu anul 1996. Atunci Ioana Mihet, impreuna cu fratele ei invatau primii pasi de dans sportiv. Dupa titluri de campioni nationali si numeroase premii nationale si internationale, Ioana si Silviu aleg sa-si continue pasii in lumea dansului si sub alta titulatura. Aceea de instructori de dans.

In acest sens, trec cu succes prin doua examene de instructor si in 2005 isi infiinteaza scoala de dans DIS Dance la Targu Mures, atat pentru sportivi de performanta, cat si pentru cursanti care doresc sa invete dans de placere si dansul mirilor. Mai apoi, ambii urmeaza cursurile Scolii Postliceale de Antrenori de Dans Sportiv de la Reghin, pe care Ioana le incheie cu note maxime si titulatura de Sef de Promotie.

In anul 2011 Ioana isi deschide un studio de dans in Cluj-Napoca si preda atat cursuri de grup de dans sportiv pentru copii, cat si cursuri de dans de societate pentru adulti si dansul mirilor in regim privat. Datorita activitatii de baza ca wedding planner, Ioana Mihet alege in anul 2013 sa transforme studioul din Cluj-Napoca intr-unul cu specific pentru nunti. Astfel ca organizeaza exclusiv cursuri private pentru dansul mirilor, la care adauga alte cursuri folositoare mirilor si nuntasilor - de la dans de societate, la dansul cu nasii, cu parintii, flashmob, last dance si dans pe tocuri pentru mirese.

Datorita unui numar de aproximativ 100 cupluri de miri/an pe care i-a invatat primul dans, in anul 2016 Ioana mareste echipa studioului prin colaborarea cu antrenorii Andreea si Mircea Rosu. In prezent, colaborarea continua si este una de succes! Asa ca va asteptam sa ne cunoasteti!

Echipa First Dance Studio

 • Ioana Alina MIHET

  Coordonator FDS | Antrenor Dans Sportiv

 • Andreea Rosu

  Antrenor Dans Sportiv

 • Mircea Rosu

  Antrenor Dans Sportiv

 • Madalina Rosu

  Antrenor Dans Sportiv

Avem o experienta de peste 700 cupluri pregatite pentru dansul mirilor si activam in lumea dansului de peste 20 ani. Ne place foarte mult ceea ce facem, avem multa rabdare si ne dam silinta sa va invatam chiar si in 2-3 luni bazele unui dans care, pentru a arata intr-un mod profesionist, ar necesita o pregatire de la 6 luni la 1 an, in alte circumstante.

Antrenorul desemnat de coordonatorul FDS Ioana Mihet, va avea grija sa aveti un dans al mirilor memorabil. Si mult mai mult de-atat!

Contacteaza-ne si hai sa ne cunosti la o prima sedinta!