Presa

Obiceiuri de imprumut: dansul mirilor cu parintii

Avem parte de multe traditii de nunta romanesti pe care unele cupluri le respecta – chiar daca inteleg sau nu la ce se refera – si mai avem parte de din ce in ce mai multe traditii de nunta imprumutate in mod special de la americani, despre care parerile sunt impartite.

Citeste mai multe aici.

Cu ce pantofi dansam la nunta?

Pentru o petrecere de nunta la care dansul este principala activitate a voastra, ca miri, si a invitatilor vostri, este indicat sa acordati o mare importanta pantofilor. Chiar daca pentru majoritatea mireselor pantofii nu se vad de sub rochie si pentru majoritatea mirilor alegerea pantofului de nunta ajunge sa fie pantoful clasic, negru, trebuie sa va preocupati de cat de confortabili sunt si cat de natural puteti dansa incaltati cu ei.

Citeste mai multe aici.

De cate ore avem nevoie pentru a invata dansul mirilor?

Dansul este mai mult decat executia unor pasi ce “sa dea bine”. Dansul inseamna pasiune, coordonare, fluiditate, expresivitate si multe alte ingrediente care il fac sa fie extraordinar. Dansul mirilor nu este un moment de show sau nu ar trebui sa fie doar asta. Dansul mirilor este acel moment memorabil al cuplului proaspat casatorit, in care iubirea lor este admirata de toate acele persoane ce sunt atunci alaturi de miri tocmai pentru aceasta sarbatoare a iubirii.

Citeste mai multe aici.

Let’s dance: cum iti alegi piesa pentru dansul mirilor?

Cand alegi melodia pentru dansul mirilor trebuie sa te asiguri ca mesajul acelei piese este in acord cu evenimentul. Asadar, pe prima treapta a podiumului se claseaza melodiile de dragoste. Pentru ca o melodie de dragoste nu trebuie neaparat sa aiba un ritm foarte lent.

Citeste mai multe aici.

Propuneri dansante de la First Dance Studio

Sa povestim despre… dans la nunta.

Primul si cel mai important dans din cadrul unei nunti este dansul mirilor, acel dans ce va ramane in memoria voastra si a invitatilor – daca totul decurge conform planului :) De obicei, dansul mirilor este singurul dans organizat si pregatit minutios pentru ziua cea mare. Dar ce parere aveti despre alte momente dansante in cadrul petrecerii de nunta?

Citeste mai multe aici.

Un nou concept de dansul mirilor de la First Dance Studio

Daca fiecare nunta este unica, de ce nu ar fi unic si fiecare dans al mirilor?

Dupa multi ani de experienta in dans sportiv si mai apoi in dansul mirilor, antrenorii First Dance Studio (ex DIS Dance) au ales sa se lase ghidati de creativitate si sa lanseze un nou concept de dansul mirilor: coregrafia-contur.

Citeste mai multe aici.

First Dance Studio in Wedmag, 2014

Un articol minunat despre ceea ce facem noi cu drag si pasiune, expus in cuvinte si culori de Wedmag.
Citeste mai mult aici.